We bieden onze cliënten verschillende diensten aan. Dit kunnen acties zijn op kleine schaal, tot uitgebreide meerjarige trajecten. Onze actie “Veilig verkeer? Ik doe mee!” ziet u hieronder in verschillende uitvoeringen.

Uitgebreide campagne

Een uitgebreide campagne waarin we van begin tot einde werken aan de totstandkoming van bewustwording onder de weggebruikers.

Naast de kennis van verkeersregels is het vooral van belang dat weggebruikers in het verkeer nadenken, indien nodig hun gedrag aanpassen en daarnaast rekening houden met elkaar. Na een uitgebreide analyse wordt gekeken wie als belanghebbende of als deelnemer een bijdrage kan leveren om gezamenlijk tot de meest doeltreffende aanpak te komen en zo een succesvol resultaat neer te zetten.

De betreffende locatie wordt als zodanig “herkenbaar” gemaakt. Daarnaast worden weggebruikers aangesproken en van informatie voorzien. Naast ons “geheime wapen” krijgt iedereen die mee doet een leuke gadget als herinnering aan de campagne.

Het is belangrijk dat de actie in zijn geheel een positieve uitstraling heeft en weggebruikers ook positief benaderd worden. Dit is ook de primaire boodschap in de communicatie die rondom de campagne zal plaatsvinden.

Uiteraard kan het voorkomen dat om een optimaal resultaat te behalen ook handhaving door de politie onderdeel uitmaakt van de actie. Ook hierin hebben wij ervaring en vervullen we een duidelijke en adviserende rol.

Om onze acties compleet te maken kan onze mascotte “Vinnie Veilig” worden ingezet. Inmiddels is deze al bij diverse acties een groot succes gebleken.  

De grondige aanpak en de positieve benadering , in combinatie met de kwaliteit van de materialen, geven het geheel een professionele uitstraling.

Wilt u weten wat onze oplossing is voor uw verkeersprobleem?
Neem dan contact met ons op!

Onderdelen van deze campagne

» Oriënterend gesprek
» Bezoek probleemlocatie(s)
» Probleemanalyse
» Campagnevoorstel op maat
» Marketingmaterialen
» Uitvoering campagne
» Evaluatie van resultaten

De campagne wordt ingericht op uw omgeving en wordt aangepast en vormgegeven conform uw wensen.
Wij begeleiden u gedurende de volledige duur van het traject.

 

Ondersteunende campagne

Naast campagnes op maat bieden wij ook ondersteuning aan in lopende (verkeers)programma’s. In overleg met de betrokken partijen zoeken we aansluiting om tot één daadkrachtig geheel te komen. Dit kan zijn in het leveren van ondersteunende voorlichting of promotiematerialen.

Van een mascotte die tijdens de lancering van een project kan worden ingezet, tot leuke gadgets die bij verkeerscampagnes worden uitgedeeld.

Desgewenst kunnen we de inhoud van het (voorlichtings) materiaal aanpassen aan de eisen van de doelgroep of opdrachtgever. Zo bieden we een oplossing op maat, die los staat van de uitgebreide campagne.

Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen?
Neem dan contact met ons op!

Onderdelen van deze campagne

» Ondersteunende activiteiten
» Ondersteunende materialen
» Voorlichting op maat

Alle onderdelen van deze campagne worden in overleg met de klant besproken en ingezet.

Campagnes binnen organisaties

Steeds meer ondernemingen willen verantwoord en duurzaam ondernemen. Vanuit deze gedachte streven zij ernaar een slecht imago door afwijkend (verkeers) gedrag van hun medewerkers te voorkomen.

Daarnaast voelen zij zich als werkgever verantwoordelijk voor het welzijn van hun personeel. Ook hiervoor kunnen wij een bijdrage leveren door een actie op maat. Dit kan uiteenlopen van een eenvoudige toolboxmeeting over het gedrag in het verkeer, tot een meerjarige aanpak gericht op gedragsbeïnvloeding of bijscholing van verkeersregels.

Uiteraard kan dit in overleg op locatie verzorgt worden.

Wilt u in contact komen met ons, en kijken wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op!

Doelgroep van deze dienst:

» Gemeenten
» Organisaties
» Bedrijven